کوکی با شکلات چیپسی

همون طوری که می دونین, کوکی یه جور بیسکوییت آمریکاییه که انواع و اقسام داره و همه جای دنیا هم طرف دار داره. یه دفعه مهمانی  از راه دور داشتم که وقتی پیشم اومد برام انواع متنوعی از کوکی رو خریده بود! یعنی نمی دونین چقدر ذوق کردم! دیگه هی به عشق حوردن اون کوکی ها قهوه و چایی درست می کردم!!! 

من معمولا کوکی رو با روشی که براتون می گم درست می کنم که کوکی ها خیلی نرم میشن:

مواد لازم:

آرد الک شده ............................................... یک و یک چهارم پیمانه

مارگارین ....................................................................  نصف پیمانه

شکر قهوه ای............................................................. نصف پیمانه 

شکر سفید ....................................یک سوم پیمانه یا حدودا 55 گرم

تخم مرغ........................................................................... یک عدد

شکلات سیاه چیپسی ......................................... حدود 120-100 گرم ( ولی من  کمتر ریختم چون ته شکلاتم بود! فکر کنم حدود 50/60 گرم بود)

اسانس وانیل.........................................................نصف قاشق چای خوری( من از اسانس مایع استفاده کردم. اگه  شما ندارین وانیل شکری می تونین استفاده کنین. حدودا یه بسته فکر کنم کافی باشه)

بیکینگ پودر........................................................... یک قاشق چای خوری

( تو عکس بالا  وانیل و بیکینگ پودر حضور ندارن!)

 

طرزتهیه:

اول فر رو روی 190 درجه گرم می کنیم. بعد مارگارین رو کمی آب می کنیم. نه خیلی زیاد که خیلی گرم باشه و گرماش روی بقیه مواد اثر بزاره. همین که از حالت شلی پیدا کنه کافیه.

  بعد شکر ها, و مارگارین رو کمی با هم می زنیم. خوب که مخلوط شدن تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و باز کمی می زنیم تا خوب با مواد مخلوط شن و بعد هم آرد و بیکینگ پودر رو اضافه می کنیم.

حالا شکلات رو اضافه می کنیم و با قاشق و نه با هم زن یکمی هم می زنیم تا با مواد مخلوط شه.

اگه از این کوکی های درشت دوست داریم, مواد رو حدود 8 قسمت می کنیم. اگر نه می تونیم کمی کوچکتر بگیریم. حالا داخل  دو تا سینی رو کاغذ روغنی  اندازیم و کمی با قلمو چرب می کنیم. بعد  هر بار به اندازه یک قاشق  از مواد رو بر میداریم و با فاصله خیلی زیاد از هم داخل سینی می ذاریم. لازم نیست اصلا بهش فرم بدین, خودش تو فر باز می شه و شکل کوکی به خودش می گیره.

 

حالا داخل فر قرار میدیم. به مدت 10 دقیقه! بعد از 10 دقیقه وقتی چک کنین, انگار کوکی ها هنوز نرمندو به زمان بیشتری نیاز دارن, ولی اگه بزارین بیشتر بمونه, اول خیلی خوب به نظر میاد ولی وقتی سرد شه, خیلی خشک می شه.

بعد از این که از فر درآوردیم , می ذاریم حسابی خنک شن و بعد سینی دوم رو داخل فر قرار میدیم. بعد از این که همه کوکی ها خنک شدن, می بینین که کم کم خودشون رو می گیرین . داخل ظرف در داری که خوب کیپ بشه می ذاریمشون. این کوکی تا چند روز تو ظرف در بسته خوب می مونه. درضمن یکی دو روز که می گذره, انگار مزه اش جا میافته و خوشمزه تر از روز اول میشه!!!!!!!! 

اگه این کوکی خوشمزه رو با چای یا قهوه نوش جون کنن, لذتش چند برابر میشه!!!!!!! 

 

/ 11 نظر / 347 بازدید
نمایش نظرات قبلی
باران

دستت درد نكنه.. بنظر كوكي جالبي مياد و خوبيش اينه كه روغن و يا كره زياااااد نداره.. حتما درست كردم خبرش رو اينجا مي ذارم. مرسي براي دستورش. بوووووووووس شب بو جون

پروین

این مائده آسمونی رو چون فر ندارم ، فقط عسکهاشو نگاه میکنم و آه میکشم !!!!!!!!!!!!!!!!![چشمک]

شاپرک

سلام شبو جونم ... ای خدا ببین چطور با احساس آدم بازی می کنن اینا دارن فریاد می کشن بیا یکی بردار ما خیلی خوشمزه هستیم ... رنگشون محشر شده من که خیلی هوس کردم درست کنم یک کم سرم خلوت بشه . ممنون عزیز دلم مثل بقیه کارهات عالی [ماچ][ماچ]

لیلا

این پیمونه ها رسمن منو کشت![لبخند]واینکه مثل وبلاگهای اونجا عکس میذاری برام قشنگه[لبخند]

هانی شف

من عاشقتم کدبانووووووووو..خیلی محشر شدن اینا..چه نرم و خوشمزه به نظر میان....می درستمش به زودی زوووووود

سهم پرواز

این پیمونه ها دل منم برده حسابی. از کجا می شه خرید؟ [قلب]

سهم پرواز

قربونت برم ممنونم از لطفت. فکر می کردم هم بلادیم ! [چشمک]

پریسا

شبو جان .. یک سوال! من چندین بار ازین سبک کوکی پختم .. اما متاسفانه پهن و نازک میشن .. البته رسپیش این نیست .. دو تا دستورو امتحان کردم که یکیش کاکائویی و دیگری شکلاتی بود .. اما واقعا طعم خوبی داشتن .. منتها اون شکلاتیه جایی که دیده بودم کوچک و حجیم بود برعکس کوکی من که نازک و پهن بود اگه خواستی لینک دومی رو برات میگذارم عزیزم

هانيه

خيلي ناز شده دوست من.خوشحال ميشم تبادل لينك كنيم[گل].ممنون ميشم افتخار بديد و بياين به آشپزخانه هانيه و نظر بديد

الی بانو

سلام به به آفرین و احسنت به این همه ذوق و سلیقه و هنر خیـــــــــــــــــــــــــــــلی لذت بردم دوست دارم تبادل لینک کنیم و از تجربیات هم استفاده کنیم اگه دوست داشتی خبرم کن دوست عزیز منتظرت هستم http://chefartist.ir

Whoops, looks like something went wrong.