اسلایس خرما با پسته

دوستای خوبم,

میگن: " زندگی گرمی دل های بهم پیوسته است/ تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است" تو این مدتی که  متاسفانه به دلیلی نتونستم اینجا سر بزنم, با پیام های محبت آمیز تون یکایک تون باعث دلگرمیم بودین! از حضور همگی تون صمیمانه ممنونم! 

این اسلایس های خرما رو تقدیم می کنم به همگی شما! امیدوارم سر سفره افطار فراموشم نکنین! 

مواد لازم:

خرمای خورد شده........................ حدود یک و نیم پیمانه شیرینی پزی

پسته خورد شده.....................................دو سوم پیمانه شیرینی پزی

آب لیمو ترش...................................................... دو قاشق غذا خوری

عسل................................................................ دو قاشق غذا خوری

آب..................................................................... دو قاشق غذا خوری

برای خمیر:

آرد.................................................................... یک و دو سوم پیمانه

شکر................................................................. دو قاشق غذا خوری

کره.............................................................. حدود سه چهارم پیمانه

آب سرد........................................................... پنج قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

خرمای خورد شده را با آب لیمو و دو قاشق آب روی حرارت متوسط میذاریم و مراب هم می زنیم تا خوب مخلوط شن.

 وقتی دیدیم از مخلوط بخار بلند شد, از روی حرارت برش میداریم و پسته و یه قاشق عسل رو بهش اضافه می کنیم.

حالا سراغ خمیر میریم.آرد و کره و شکر رو توی پروسسر میریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا ظاهرش مثل خورده نون بشه.

بعد کمی آب سرد اضافه می کنیم و باز مخلوط می کنیم تا خمیر درست شه. خمیر مون در حین لطیف بودن نباید چسبناک باشه.

حالا خمیر رو دو قسمت می کنیم و روی یه سطحی که خوب آرد پاشی کردیم با وردنه آروم  به شکل مستطیل بازش می کنیم و با چاقو اضافاتش رو مبریم و دور خمیر رو صاف  می کنیم.  بهتره که زیر خمیر کاغذ روغنی باندازیم که راحت بشه بعد حرکتش داد و یه وقت پاره نشه.

 بعد خمیر اول رو آروم با همون کاغذ روغنی داخل سینی فر میذاریم و روش  مخلوط خرما و پسته رو میریزم و با پشت قاشق صاف می کنیم. یه سانت هم از اطراف جا میذاریم.

حالا با احتیاط زیر کاغذ تکه دوم خمیر رو می گیریم و روی خمیر اولی برش می گردونیم و حسابی اطرافش رو فشار میدیم تا خوب محکم بشه. بعد آروم با یه چاقوی دندونه دار وتیز مثل چاقوی نون بری یا استیک بری,به فاصله های مساوی روش رو برش میزنیم  و با قلمو کمی شیر روش می مالیم تا تو فر طلایی شه.

و بعد هم به مدت 25 دقیقه یا کمی بیشتری تو فری که از قبل با حرارت 200 درجه گرم کردیم, قرارش میدیم تا خوب روش طلایی شه.بعد از در آوردن از تو فر در صورت تمایل با قلمو روش کمی عسل می مالیم تا براق بشه. و بعد هم با چاقو برش می زنیم!

 این اسلایس به خاطر داشتن خمیر بیسکوییتی مانند, خیلی ترد و خوشمزه هستن! امیدوارم از طعمش خوشش لذت ببرین!

نوش جان!

/ 39 نظر / 54 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سحر

سلام عزیزم. عیدشمام مبارک

nafas

سلام شبوجون...عیدتون مبارک[ماچ][ماچ]

negin

من یه کامنت بلند بالا برای این پست داشتم کو خواهر؟؟ با کلی تعرف از عکسها و این شیرینی عالی و برشهای زیباش!!![گریه]

ونوس

عزیزم ممنون امیدوارم دل مهربونت هرچی می خواد خدای مهربونیها بهت بده مرسی از دستور خوشمزه ات[گل]

negin

سلام عزیزم کم کار شدی نیستی هر جا هستی تنت سالم و دلت خوش

آنه شرلی امیلی

سلام شبو جان خوبی عزیزم وبلاگ زیبایت اومدم خیلی خوشم اومد چقدر چقدر دلنشین آموزش دادی تک تک غذاهایی که گذاشتی محشره دست گلت درد نکنه بانوی هنرمند با سالگرد خواهرم اپم در شکست جام دل هیچ احتیاج بر سنگ نیست باد سردی هم شقایق را پرپر می کند سپاس یا حق

آنه شرلی امیلی

سلام شبو جان مرسی باز هم از عکسها دستور خوشمزه ات من یه کامنت برای این پست داشتم کو عزیزم؟؟ با کلی تعرف از عکسها و این غذای عالی به کلبه ام دعوتید با استاد شهریار عکسهای جذاب از موزه شهریار وسایل شخصی شهریار سپاسگزارم

مری

سلام مرسی عالی بود خیلی خوشگل و شیکه حتمنم خوشمزست.مرسی خوشحال میشم با هم لینک داشته باشیم[گل]

لیلی

خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل]