چیلی کن کارنه

یادمه اولین بار دبیرستانی بودم که این غذا رو از یکی از دوستام یاد گرفتم. اون برام توضیح داد که این غذا یه غذای مکزیکیه و معنی اش هم یعنی فلفل قرمز (چیلی) با گوشت ( کارنه) که توش لوبیا قرمز هم داره. از اون جاییکه من همیشه ارادت زیادی به غذا های تند داشتم یه بار برای خودم درستش کردم و از همون موقع دوستدارش شدم. مخصوصا اگه پلو هم باهاش باشه!!! به به! خیلی خوشمزه میشه! روش خودم رو براتون می گم.

مواد لازم:

لوبیا قرمز پخته........................................................................ 400 گرم

گوشت چرخ کرده.................................................................... 400 گرم

فلفل دلمه ای رنگی......................................................... یک عدد کوچک 

پیاز.................................................................................... یک عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی..................................................... یک قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی...................................... 4/5 عدد پوست گرفته و پوره شده

فلفل قرمز......................................................................... به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه............................................ به مقدار لازم

شکر..................................................................... دو قاشق مربا خوری

سرکه................................................................... دو قاشق غذا خوری

تخم گشنیز پودر شده...................................... یک قاشق مربا خوری پر

گرام ماسلا.........................................................یک قاشق چای خوری

روش تهیه:

لوبیا مون رو از شب قبل خیس می کنیم و فرداش می پزیم و کنار میذاریم. بعد پیاز مون رو خلال می کنیم و تفت میدیم. یکمی زردچوبه می زنیم. باز تفت میدیم و گوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم و باز تفت میدیم. به جز نمک ادویه ا رو کم کم اضافه می کنیم و بعد رب می زنیم و بعد از این که ربمون کمی تفت خورد, فلفل دلمه ای و لوبیا و بعد هم پوره گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم. مثل خورشت, منی آب روش می ریزم و اجازه میدیم آروم آروم قل بزنه و جا بیافته. بعد از این که تقریبا غذا مون آماده شد, شکر و سرکه رو اضافه می کنیم و نمک و فلفل خوراک مون رو تنظیم می کنیم. این غذا باید یکمی تند باشه ولی میزان تندیش به سلیقه خودتون بستگی داره.

موقع سرو من روش کمی گشینز تازه خورد می کنم که عطر خوبی بهش میده!

این خوارک خوشمزه رو می تونین با نون یا برنج نوش جون کنین!!!

/ 10 نظر / 293 بازدید
شاپرک

سلاااااااااااااااااام شبو جونم وای که چقدر وبلاگت قشنگ شده خسته نباشی عزیزم تبریک فراوان منو بپذیر امیدوارم که موفق باشی نازنینم...این غذات که با آدم حرف میزنه تا به حال نخوردم رنگش که محشره امروز اگر شد حتما درست می کنم دستت درد نکنه عزیز دلم .[ماچ][ماچ][ماچ]

لیلا

سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام .خواستم از سلام شاپرک طولانیتر باشه![نیشخند]یه ادم حسود. مباررررررررررکه .بیا جلو[ماچ] چه کار قشنگی کردی عالی.و این عکس شبوهای خاطره انگیز :به به[چشمک]

پروین

سلام از روی معرفی لیلا ، اومدم اینجا و به عنوان کسی که خودم هم هنوز عرق راه اندازی وبلاگم ، خشک نشده ، بهتون تبریک میگم بابت راه اندازی این وبلاگ خوشرنگ و معطر . اما متاسفانه از اونجایی که اساسا فاقد مهارتهای مورد نظر شما در زمینه آشپزی هستم ( بنا به نوشته بالای ستون چپ تون ) ، به نظرم باید ساکت بیام ، بخونم و برم . البته همت کنم و از مطالبتون ، چیزی هم یاد بگیرم . به هر حال ممنون .

مهرنوش

شبو جان، فکر می کنی اگه شکر و سرکه رو حذف کنم، تاثیری تو مزه ش داره؟

مهرنوش

ممنون... حتما درست می کنم... دوست دارم غذا و مزه های جدید رو امتحان کنم

سپیده خاطرات من

لینکت میکنم کدبانو[گل]

الهام

سلام شبو جووووونم[قلب] خیلی خیلی مبارکه عزیزم چه کردیییی!!!دلم برای کارهای خوش آب و رنگت تنگ شده بود...خیلی وبلاگ قشنگی شده...عااالیییه...بازم تبریک[ماچ][دست]

پروین

خانم اجازه ، یه سوال مدل نهضت سواد آموزی داشتیم !!! گرام ماسلا چیه اصلا !؟

Maria

سلام خیلی جالبه، میدونی شبو جان اشکال اکثر کتاب ها مجلات آپشزی اینه که کاربردی نیستن، یعنی نمیشه تو خوبه به راحتی پزیدشون ولی وقتی یک خانم خونه میتونه این غذا ها رو بپزه پس منم میتونم من دیگه از امروز طرفدارتم موفق باشی[بغل][قلب]

لی لی‌

سلام ، داشتم فکر می‌کردم که ناهار چی‌ درست کنم که سر از اینجا درآوردم ، به نظر خوشمزه میاد ، منم که عاشق طعم‌های جدید ...فقط لوبیای خیس شده ندارم که اونم می‌ریزم تو زودپز ، زودی میپزه دیگه ، نمیشه مرسی‌ عزیزم واسه آموزش خوبت...