بورانی بادمجان با گوجه

همون طوری همه می دونن, بورانی بادمجان معمولا ترکیبیه شامل بادمجان کبابی و ماست و سیر و.. . اما چند وقت پیش در یک رستوران من نوعی بورانی بادمجان به سبک افغانی دیدم که با گوجه درست شده بود! به نظرم خیلی خوشمزه تر و خوش رنگ تر از بورانی های خودمون اومد. با توجه به چیزی که دیده بودم, دست به کار شدم و با کمی تغییرات این بورانی رو  به سبک خودم درست کردم ! نتیجه اش یه پیش غذای خیلی خوشمزه بود که بسیار مورد استقبال قرار گرفت!

مواد لازم:

بادمجان کباب شده................................... سه عدد درشت( مال من حدود 450 گرم شد)

پیاز................................................................................................... دوعدد

سیر................................................................................................5-6 حبه

گوجه فرنگی پوست گرفته و ریز خورد شده.................................... 250 گرم

آب گوجه فرنگی غلیظ( به دلخواه.)............................................. نصف لیوان

ماست................................................................................ به مقدار دلخواه

نمک, فلفل, روغن.................................................................. به مقدار لازم

 

روش تهیه:

اول پیازها رو خلال می کنیم و تفت میدیم. کمی که طلایی شد سیر رو که با سیر له کن, له کردیم اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم. بعد بادمجان ها رو اضافه می کنیم و حسابی تفت میدیم تا کم کم هم سرخ  و هم پخته شن. بعد از این که آب بادمجان ها گرفته شد و خوب تفت خوردن, گوجه ها رو اضافه می کنیم و همین طور به تفت دادن ادامه میدیم. بعداگه دوست داشتیم می تونیم کمی هم آب گوجه فرنگی  غلیظ  رو اضافه می کنیم و همین طور تفت میدیم تا آروم آروم هم مواد پخته شن و هم آبشون کشیده شه. بعد از این که گوجه ها و بادمجان ها خوب پختن و  خوب مخلوط شدن, نمک و فلفلش رو تنظیم می کنیم و زیرش رو خاموش می کنیم و کناری میذاریم تا خنک شه. بعد از هر مقدار که دوست داشتیم روش ماست می ریزیم و نوش جون می کنیم.

من برای این بورانی از ماست یونانی استفاده کردم و کمی هم نعناع خشک روش پاچیدم!

ماست یونانی  در واقع ماست چکیده پر چرب و خامه ایه خودمونه! خیلی مزه خوبی بهش داد! شما از هر ماستی که دوست دارین, بر حسب سلیقه تون استفاده کنین ! فقط توجه داشته باشین که ماست خیلی روی مزه نهایی تاثیر گذاره!

 اگه از دوست داران بادمجان هستین,حتما یه بار امتحان کنین! خیلی خوشمزه ست! یه جورایی یاد و خاطره میرزا قاسمی رو هم زنده می کنه!!!!!!!

/ 11 نظر / 1426 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مامان مترجم

دستورای آشپزیتو خیلی دوست دارم چون ساده در عین حال جدیدن. امیدوارم موفق باشی[گل]

مهرنوش

یه ایده دیگه واسه استفاده از اون بادمجون کبابی ها[چشمک]... بورانی با ماست یونانی، اونم با دستور شبو جونی، محشره [بغل]

پروین

منم که از ابتدای تاریخ ، اسمم توی فهرست دوستداران بادمجون بوده ، امروزم که تو ی خونه ام ، بادمجونم که توی یخچاله ، پس پروین جون ، دخترم ، پاشو تنبلی رو بذار کنار و حالا که شبو ، به دل تو راه اومده ، دست به کار شو . پاشو دخترم !

لیلا

بسی دوست میداریم بسی.اصولن بادمجان کبابی همه چی را خوشمزه میکند[زبان]

اعظم

سلام شبو جان خوبی عزیزممممممم وبلاگت مبارک واقعا لذت بردم عالی بیستتتتتتتتتتتتتتتتتت باید خیلی زودتر از اینا دست بکار میشدی گلم ممنون از دستورای خوبت و غذاهایی که حتی با دیدن عکسشون هم منو گرسنه کرد اینو بی اغراق میگم امیدوارم همیشه موفق باشی دوست ماه و هنرمندم منتظر کارهای زیبات هستم میبوسمت

شاپرک

سلاااااااااااام شبو جونم اینجا الان شبه و من هنوز شام نخوردم و با دیدن این عکس دارم غش می کنم آخه چه معنی داره آدم اینقدر قشنگ عکس بگیره [عصبانی] شبو جونم اینو جدی میگم دستورت بد جوری منو به هوس انداخت اون ماست های روئی که دیگه نگو [خجالت][ماچ][ماچ]

شاپرک

[خجالت][خجالت][خجالت][ماچ][ماچ][ماچ][ماچ]

هانی شف

خیلی ترکیب خوب و جالبی بود..چقدرم نازه آخه...حتما این مدل رو درست می کنم عزیزم..راستی خانومی شما کجا ساکن هستی؟

عارفه

من که عاشقشمممم . خیلی‌ خوشمزه هست . مرسییییی شبو جون .

Gita

سلام بلاگ زیبائی دارد اگر مایل بودید لینک من رو هم وارد کنید و اگر اجازه بدید من هم شما رو لینک کنم موافق باشید

Whoops, looks like something went wrong.