خورشت لوبیا سفید ترکیه

امروزه غذاهای ترکیه ای همه جا طرف دارای زیادی دارن. اگرچه که کباب ترکی جز معروف ترین این عذاها هست, ولی به نظر من اکثر غذاهای ترکیه ای خوشگل و خوشمزه ان! از جمله خورشت هاشون که من هر بار واقعا از خوردنشون لذت می برم! یکی از این خورشت های خوشمزه خورشت لوبیا سفیده که یه جورایی شاید یاد آبگوشت باندازتمون !  این خورشت مدل های مختلفی درست میشه! بعضی ها فقط با گوجه فرنگی درستش می کنن, بعضی ها توش فلفل دلمه ای هم می ریزن! این مدلی که اینجا می بینین, مدلیه که تو خونه ما خورده میشه و خیلی هم لذیذ میشه!

مواد لازم:

گوشت خورشتی...................................... 350-400 گرم

لوبیا سفید.............................. یک پیمانه سر خالی پلو پز

پیاز........................................................... یک عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی................... دو قاشق غذاخوری سر پر

آب لیموی تازه.............................................. دو سه عدد

نمک, فلفل,رزدچوبه, روغن........................ به مقدار لازم

طرزتهیه:

مثل همه خورشت ها, اول پیاز رو تفت میدیم. کمی که تفت خورد زردچوبه و بعد هم گوشت خورشتی مون رو اضافه می کنیم.

بعد که گوشت ها خوب تفت خوردن, رب گوجه رو اضافه می کنیم و باز کمی تفت میدیم.

بعد لوبیا سفید رو که بهتره از شب قبل خیس کرده باشیم, اضافه می کنیم . دو سه لیوان هم روی مواد آب می ریزیم. در قابلمه رو میذاریم تا کم کم مواد بپزن. بعد از چند ساعت و بعد از این که گوشت و لوبیا ها خوب پختن, در صورت تمایل, دو تا گوجه فرنگی رو از وسط نصف می کنیم و داخل خورشت می اندازیم تا چند قل بزنه و بپزه. 

حالا نمک و فلفل خورشت رو اندازه می کنیم و به مقداری که دوست داریم بهش آب لیمو اضافه می کنیم تا مزه خورشت بالانس شه. بعد هم زیرش رو خاموش می کنیم و با برنج زعفرونی نوش جان می کنیم! 

/ 33 نظر / 2733 بازدید
نمایش نظرات قبلی
باد صبا

سلام ممنون از این نوشته زندگی بخش [گل]

ونوس

سلام شب بوی عزیز امیدوارم که خوب خوب باشی عزیزم آخی عزیزم پس شما ایران نیستید عیبی نداره عزیزم شادوسلامت باشی وموفق [گل] خوشحال میشم گاهی بهم سر بزنی [لبخند][گل]

فاخته

سلام از اموزش‌های هنرمندانه اتان سپاسگزارم...خیلی با سلیقه و شیک هستند....یه سوال؟؟؟؟؟؟؟ شما خارج از کشور هستید؟؟؟؟؟؟؟؟

قنادباشی

سلام شبوی عزیز و نازنین عجب رنگ و لعابی دستتون درد نکنه در آذربایجان هم ما خورش لوبیا سفید داریم نمی دونم دیدید یانه لوبیا های سفید ولی بزرگتر از لوبیا سفید خودمون و ما با اونا خورش می پزیم من خودم گاهی بدون گوشت و با آلو ی خشک تبریزی می پزم چون واقعا عاشق مزه ی ترش او آلو ها هستم آلوی تبریز همون آلو قرمزهای بزرگ و ترش هستش . بازم ممنون بابت این پست خوشرنگ واقعا خیلی شاداب می کنه این وب شما سلامت و پیروز باشید عزیزم

shahla

aziiz delam mesl hame karat 20.... rasti ghelzat in khoresht che jorei khanoomi fadaaaaaaa

شاپرک

سلام شبوی نازنینم [خجالت][خجالت][خجالت][خجالت] اینا یعنی خجالت بی نهایت از دیر اومدن اینقدر این خورش خوش آب و رنگه که بدجوری اشتها را تحریک می کنه کلا هر غذائی که حبوبات داشته باشه را دوست دارم این خورش با دستور گلترین کدبانوی دنیا هم که دیگه جای خودش را داره .[ماچ][ماچ][ماچ]

شکمو

این یکی از خورشتهای محلی ارومیه هست عزیزززززززززززززم ترکیه کجا بوددددددددددد چرا میری راه دور :) عاشقشم . این رو توی ارومیه در مهمونیها درست میکنیم . به به غوره درسته هم میریزیم توش و کمی زعفرون اب شده

اعظم

واااااای چه خوشمزه[گل]

Whoops, looks like something went wrong.