دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

می نی پیتزای کدو
نویسنده : Shab Boo - ساعت ٤:٢۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٦/٢٥
 

 

پیتزا از اون عذاهاییه که همه دوسش دارن! شاید بعضی مدل هاش رایج تر از بقیه باشه, ولی فکر می کنم تقریبا همه جورش خوشمزه ست! نمی دونم تا حالا با کدو امتحانش کردین یا نه؟؟؟ تو خونه ما که به عنوان یه پیتزای سبزیجات  خوشمزه خیلی محبوبه !!! حالا روش خودم رو براتون  می گم:

مواد لازم:

خمیر پیتزا............................................................ حدود 400 گرم 

کدوی سبز درشت...........................1 عدد بزرگ یا 2/3  عدد کوچک

سیر...............................................................................5/6 حبه

روغن زیتون................................................ چند قاشق غذا خوری

آویشن.................................................................... به مقدار لازم

آب گوجه فرنگی........................................ 5/6 قاشق غذا حوری

نمک, فلفل, ادویه....................................................به میزان لازم

پودر پیاز.......................................................یک قاشق غذاخوری

سرکه......................................................... یک قاشق غذاحوری

شکر..........................................................یک قاشق مربا خوری 

پنیر پیتزا ............................................................. حدود 200 گرم

 

طرز تهیه:

قبل از هر کاری اول فرمون روی 200 درجه گرم می کنیم. بعد به آب گوجه فرنگی یه قاشق روغن زیتون, کمی نمک, فلفل, آویشن و یا هر ادویه دلخواه و همین طور سرکه و شکر رو اضافه می کنیم . روی گاز میزاریمش تا کمی غلیظ شه. آب گوجه ای که من استفاده می کنم, خودش کمی غلیظ هست و این مقدار برام کافیه ولی اگه آب گوجه شما غلظتش کمه باید کمی بیشتر استفاده کنین و کمی بیشتر روی گاز بزارین بمونه.

وقتی سس مون آماده شد, می چشیمش و طعم نهاییش رو تنظیم می کنیم. بعد یه کناری می زاریم تا خنک شه. و می ریم سراغ کدو !

کدو رو با رنده درشت رنده می کنیم و سیر رو هم با سیر له کن, له می کنیم. حالا کمی روغن زیتون توی تابه می ریزیم و سیر ها رو توش تفت میدیم. یکمی که تفت خورد کدوی رنده شده رو اضافه می کنیم و نمک و فلفل و آویشن می زنیم و کمی هم پودر پیاز می پاچیم! اگه پودر پیاز در دسترس ندارین, جاش یکی دوقاشق پیاز داغ می تونین استفاده کنین. بعد از این کمی کدوها تفت خورد و از حالت خامی دراومد, می چشیم اگه احیانا آویشن یا نمک و فلفلش کم بود اضافه می کنیم. اگر نه که زیرش رو خاموش می کنیم.

حالا با وردنه خمیر مون رو باز می کنیم. ضخامتش بستگی به سلیقه تون داره! من خودم نازک دوست دارم که در این صورت باید مواظب بود که مواد پیتزا روش سنگینی نکنه!

بعد با یه چیز مثل نعلبکی یا سر لیوان سروع می کنیم, گرد گرد قالب می زنیم و بعد اول یکمی سس روی خمیر می ریزیم و بعد کمی از کدو تفت داده شده و بعد هم روش پنیر می ریزیم . طبقه پایین فر حدودا 15/20 دقیقه قرار میدیم تا خمیرمون بپزه و پیتزا آماده شه.

 

امیدوارم از طعم کدو تو  این پیتزا لذت ببرین!!!