دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

شیرین پلو
نویسنده : Shab Boo - ساعت ٧:٤۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٦/٢۳
 

 

 

شیرین پلو از اون غذاهایی که به خاطر شیرین بودنش, شاید همه دوسش نداشته باشن. به همین خاطر من هر وقت شیرین پلو درست می کنم, نه اونقد شیرینش می کنم که گلو رو بزنه, نه اونقد کم شیرین که بی مزه باشه. روش خودم رو می گم براتون.

 

مواد لازم :

هویج رنده شده........................................... 5/6 قاشق غذا حوری

خلال پرتقال یا نارنج شیرین شده.................................... 5/6 قاشق غذا خوری ( استفاده از یه نسبت کم و بیش مساوی خلال هویج و خلال پرتقال باعث میشه شیرین پلو در حینی که معطر میشه, شیرینی اش گلو رو نزنه)

خلال بادام و پسته ..................................... 3/4 قاشق از هر کدوم

 

برنج آبکش کرده....................................... 1و نیم پیمانه ( من پر ملات دوست دارم به خاطر همین برنج رو کمتر می ریزم, شما می تونین دو پیمانه بریزین)

گلاب............................................................. 2/3 قاشق غذا خوری

 

شکر.............................................................2/3 قاشق غذا حوری

زعفران دم کرده غلیظ.................................... یک قاشق غذا خوری

پودر گل سرخ و دارچین......................................... به مقدار دلخواه

روغن, نمک, فلفل.................................................... به مقدار لازم

 

کره آب کرده............................................. در صورت تمایل , کمی

 

طرز تهیه:


  اول  کمی تو ماهی تایه روغن می ریزیم و هویج ها رو تفت میدیم و بعد خلال های پرتقال رو اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد و هویج ها کمی از خامی در اومدن , خلال بادام و پسته  رو اضافه می کنیم. بعد یکمی شکر و  یکی دوقاشق گلاب ویک قاشق زعفران دم کرده اضافه می کنم . بعد در ظرف رو میذارم تا مخلوطمون مخصوصا هویج ها بپزن. بعد از این مخلوط مون آماده شد,می چشیمش و شیرینی اش رو بنا به ذائقه مون تنظیم می کنیم و اگر زعفران یا گلاب بیشتری لازم بود, اضافه می کنیم . بعد یه مقداری ازش برای تزیین غذا کنار میذارم و بقیه اش رو لای برنج مون که از قبل آبکش کردیم لایه لایه می ریزیم. یکمی پودر گل سرخ و دارچین پاچیم و پلو رو دم میذاریم. در این مرحله در صورت تمایل می تونیم کمی کره آب کرده هم روی برنج بدیم.بعد از این که پلو دم کشید,روش رو  با خلال ها و زرشک  تزیین می کنیم و با مرغ یا گوشت سروش می کنیم.


من عاشق موقعی هستم که عطر این غذا تو خونه می پیچه! به به!