دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

بادمجان پلو با مرغ
نویسنده : Shab Boo - ساعت ۸:۳۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/٩/۱
 

دوستان خوبم سلام,

بعد از یه غیبت طولانی, بلاخره تونستم به اینجا سری بزنم. از همه دوستانی که احوالپرسی کرده بودن و یا با کامنت های محبت آمیزشون من رو شرمنده کرده بودن یه دنیا ممنونم  و شرمنده ام  که این مدت دوستان سر می زدن و بی خبر مونده بودن و من هم نتونستم به هیچ کدوم از دوستان سر بزنم.

راستش دوستان متاسفانه به صورت ناگهانی یکی از عزیزانم رو از دست دادم. تا مدتی اصلا روحیه مناسبی نداشتم و بهمین دلیل اصلا نتونستم به وبلاگم سر بزنم و پاسخ گوی شما دوستان باشم. آرزو می کنم همیشه برای همه شادی و سلامتی باشه و دل هیچ کدومتون رنگ غم و غصه رو نبینه.

این عکس رو توی آرشیوم پیدا کردم و از اون جاییکه مدت زیادی بود چیزی با بادمجون نذاشته بودم فکر کردم شاید ایده خوبی باشه.

دوستان تو خونه  ما اصولا از انواع پلو مخلوط استقبال زیادی میشه و می تونم بگم تقریبا با همه جور سبزیجات و صیفی جات من پلو مخلوط درست می کنم. اگه از طرف داران بادمجان باشین, احتمالا دیدین که ترکیب مزه اش با مرغ خیلی خوشمزه ست. تنها مشکل استفاده از بادمجون چرب بودن اون به خاطر سرخ شدنه! بهمین خاطر من همیشه بادمجون هام رو داخل فر سرخ می کنم که خیلی روغن کمی مصرف می کنه. با من همراه باشین تا روشم رو براتون بگم.

مواد لازم:

سینه مرغ......................................... یک عدد

بادمجان خیلی درشت.........................یک عدد

فلفل دلمه ای رنگی.................یک عدد کوچک

پیاز....................................................یک عدد 

سیر.................................................چند حبه

رب گوجه فرنگی...................یک قاشق سر پر

زعفران دم کرده..........................به مقدار لازم

برنج آبکش کرده.........................به مقدار لازم

گوجه خشک( اختیاری)...............به مقدار لازم

نمک, فلفل, زردچوبه و روغن........به مقدار لازم

طرز تهیه:

اول بادمجون رو خورد می کنیم. من معمولا با پوست خوردشون می کنم چون بافتش رو خوب حفظ می کنه و داخل غذا از ریخت نمی افته. بعد داخل سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم . کمی روغن می ریزم و بادمجون ها رو داخل سینی می ریزیم و روش نمک و فلفل می پاچیم. اینقدری که همه جای بادمجون ها به روغن آغشته بشه, روغن کافیه و لازم نیست که داخل روغن بادمجون ها غلت بزنه. حالا سینی فر رو داخل فری که از قبل گریلش رو روشن کردیم و خوب داغ شده, تقریبا زیر گریل می ذاریم. با این کار هم بادمجون ها کباب و هم سرخ میشن. فقط باید بالا سرش بایستیم چون خیلی سریع می شوزه. اگه بادمجون هاتون رو حلقه کردین, وسطای کار یه دور در بیارین و پشت و روشون کنین. بعد از این که بادمجون ها کمی سرخ شدن, اونها رو کنار میذاریم و سراغ بقیه مواد می ریم.

 پیاز رو خورد می کنیم و تو روغن کمی تفت می دیم. کمی که تفت خورد سیر خورده شده یا له شده رو اضافه می کنیم و کمی زردچوبه می پاچیم و باز تفت میدیم.

 حالا سینه مرغ رو که مکعب مکعب خورد کردیم اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم و روش نمک و فلفل می پاچیم. بعد از این که مرغ کمی تفت خورد فلفل دلمه ای رو اضافه می کنیم و کمی بعد هم, رب رو اضافه می کنیم و همین طور تفت میدیم تا احساس کنیم مواد از خامی در اومدن.

حالا که تفت دادن مون تموم شده, بادمجون ها و در صورت تمایل گوجه خشک رو اضافه می کنیم. یه دور تو تابه می چرخونیم تا با مواد مخلوط شن و بعد زیر تابه رو خاموش می کنیم. دوستان من همیشه از برای زیبایی ظاهری غذا, از فلفل دلمه ای قرمز استفاده می کردم, این بار تو خونه فقظ فلفل زرد داشتم, بهمین خاطر مقداری گوجه خشک اضافه کردم که از لحاظ رنگی متنوع باشه. 

درباره گوجه خشک این توضیح رو بدم که یکی از اجزای غذاهای ایتالیاییه! من همیشه تو فصلی که گوجه زیاد هست, خودم میگیرم و تو فر خشک می کنم و بعد هم تو روغن زیتون نگه داریش می کنم. البته آماده اش هم هست ولی چون خیلی نمک داره من دوست ندارم. درضمن رنگش هم خیلی تیره تر از خونگیشه. از گوجه خشک می تونین لای ساندویچ ها و داخل سالاد ها هم استفاده کنین. اگه دوستان علاقه مند بودن, یه پست جدا درباره اش میذارم. 

 خب, بعد از این که مواد آماده شد, لایه لایه با برنج آبکش شده مخلوطش می کنیم و رو هر لایه هم کمی زعفران دم کرده می دیم و پلو رو مثل همه پلو ها دم میذاریم تا خوب دم بکشه!و بعد هم نوش جان می کنیم !!!