دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

بروشت سبزیجات
نویسنده : Shab Boo - ساعت ۱:٢٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/۳/۱
 

بروش (broche) در زبان فرانسه به معنی سیخ و بروشت (brochette) با پسوند تصغیری  به معنی سیخ کوچک هست. بروشت ها بر حسب محتویاتشون نام گذاری میشن و به همین دلیل هم تنوع زیادی دارن. یکی از انواع بروشت که تهیه اش خیلی خیلی آسونه, بروشت سبزیجاته که می تونه  در کنار انواع غذاهای گوشتی  مثل استیک و شنیتسل یا انواع کباب ها سرو بشه و زیبایی خاصی به میز غذا بده! بروشت ها رو میشه روی منقل کباب کرد یا اگه منقل در اختیار نداریم , روی گاز درستشون کرد! با من همراه باشین تا روش خودم رو  برای درست کردنشون روی گاز بگم:

مواد لازم:

سبزیجات مورد علاقه  که قابلیت سریع کباب شدن رو دارن مثل:

فلفل دلمه ای رنگی

کدو سبز

قارچ

نمک, فلفل, روغن زیتون به مقدار لازم

طرزتهیه:

اول سبزیجات دلخواهمون رو به اندازه های متناسب برش می زنیم.

بعد اونها رو به شکل دلخواه مون به سیخ می زنیم. حالا داخل تابه  مناسبی کمی روغن زیتون می ریزیم و سیخ ها رو مرتب داخلش می چینیم و روش نمک و فلفل یا ادویه دلخواه مون رو می پاچیم.

تابه رو روی حرارت ملایم می ذاریم و درش رو هم می بندیم تا سبزیجات هم پخته و هم کمی سرخ بشن و حالت کبابی بخ هودشون بگیرن. هر از چند دقیقه ای زیر و رو شون می کنیم تا همه طرفش پخته بشن. حدودا یک ربع یا کمی بیشتر و کمتر زمان می بره تا آماده بشن.