دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

بلغور با بامیه
نویسنده : Shab Boo - ساعت ٧:٢٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٦/٢۳
 

 

 

اولین بار توی یک رستوران ترکی بود که بلغور رو به عنوان جایگزین برنج خوردم و خیلی از مزه و رنگ و روش خوشم اومد! در اولین فرصت دست به کار شدم و برای خودم درستش کردم! خیلی غذای ساده ایه ولی خوشمزه ست!!!!! مخصوصا ترکیب مزه بلغور و بامیه!!! محشره البته اگه بامیه دوستین!!!!

 

مواد لازم:

بلغور گندم................................................. یک پیمانه پلوپز

بامیه..............................حدودا 100 گرم ( مقدار بامیه به سلیقه تون بستگی داره! منم خودم چون خیلی دوست دارم, خیلی بیشتر از این می ریزم!!!راستی اگه بامیه هاتون ریز باشه بهتره!)

 

پیاز....................................................................... یک عدد

رب گوجه فرنگی............................................. یک قاشق پر

فلفل دلمه ای رنگی..................................... یک عدد کوچک

روغن, نمک, فلفل و زرد چوبه........................ به مقدارکافی

 

طرز تهیه:
اول بلغورمون رو حدودا نیم ساعت خیس می کنیم.  بعد  پیاز رو خلال می کنیم و تو روغن تفتش میدیم. یکمی که پیاز سبک شد  یکمی زردچوبه اضافه می کنیم و بعد هم یک قاشق پر رب گوجه و تفتش میدیم. بعدش فلفل دلمه ای خورد شده رو اضافه می کنیم و تفت میدیم. اگه دوست داشتیم یه دمی بلغور ساده داشته باشیم که در این مرحله بلغور مون رو که اضافه می کنیم. این ترکیب ساده رو کنار خیلی از خورشت ها و کباب های ترکی می بینیم! ولی اگه دنبال یه ترکیب خوشمزه تر هستین, بعد از تفت دادن فلفل دلمه ای بامیه هاتون اضافه کنین و یکمی تفت بدین.  بعد از این که بامیه هامون تفت خورد, بلغور خیس خورده به همراه کمی آب و نمک اضافه می کنیم و در ظرفمون رو می زاریم تا خوب بلغور ها بپزه. آخر سر هم می چشیم و نمک و فلفل غذا رو بالانس می کنیم.

 این غذا رو می تونین کنار خیلی از غذای گوشتی و مرغی سرو کنین!


 من تو عکس بالا کمی هم قارچ خشک ( حدود 20 گرم) ریختم که یک غذای کامل و پر از سبزیجات داشته باشم! 

امیدوارم از درست کردنش لذت ببرین!