دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

کوکوی اسپاگتی
نویسنده : Shab Boo - ساعت ٢:٢٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱۱/٢٠
 

امروزه غذاهای ایتالیایی جای خودشون رو بین همه ملل باز کردن و همه جا طرف دارای زیادی دارن! در بین این غذاها, نوعی غذا هست به اسم frittata   که خیلی شبیه کوکوهای خودمونه چون همیشه با تخم مرغ درست میشه ! فریتاتا از فعل friggere به معنی سرخ کردن گرفته شده که در انگلیسی همون فعل  fry و در فرانسه هم frire   هست.  فریتاتاها تنوع  زیادی دارن و گزینه مناسبی برای تنوع تو برنامه غذایی مخصوصا برای شام هستن! مدلی که من امروز براتون آوردم با اسپاگتی تهیه میشه و در واقع یک راه خیلی مناسب برای دوباره مصرف کردن اسپاگتی که از  قبل مونده و دیگه شاید به همون شکل خورده نشه هم به شمار میره! با من همراه باشین برای این کوکوی ساده و خوشمزه!

مواد لازم:

اسپاگتی پخته........................................................... 300 گرم

تخم مرغ........................................................................5 عدد

ژامبون.......................................................................100 گرم

پنیر پارمزان رنده شده *.............................. 5-4 قاشق غذا خوری

جعفری ساطوری شده..................................2-1 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای رنگی...................................... نصف یک عدد بزرگ

پودر سیر و آویشن............................................. یه مقدار دلخواه

نمک و فلفل و روغن.............................................. به مقدار لازم

روش تهیه:

تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه می شکنیم و خوب هم می زنیم. بعد پنیر رنده شده, ژامبون, فلفل دلمه ای , نمک و ادویه و همین طوری جعفری ها رو اضافه می کنیم . خوب مخلوطشون می کنیم.

حالا داخل تابه مناسبی کمی روغن می ریزیم و یکمی گرم شد, اسپاگتی رو داخلش می ریزیم و خوب پخشش می کنیم.

بعد آروم مخلوط مون رو روش می ریزیم و کمی تابه رو تکون میده تا همه جا یک دست پخش شه. 

بعد از این که کوکو کمی خوش رو گرفت, در تابه رو می ذاریم تا یه چند دقیقه ای خوب هم بپزه و هم سرخ بشه. بعد از این که یه طرف خوب سرخ شده, آروم کوکو رو تو در تابه برمی گردونیم و بعد خیلی با احتیاط داخل تابه سرش میدیم تا اون طرفش هم سرخ بشه. بعد از این که هر دو طرف سرخ شد, داخل ظرف می کشیم و نوش جان می کنیم.

 

 

 

_____________________________________________________

* پنیر در این کوکو علاوه بر ایجاد انسجام در مزه دار کردن غذا هم تاثیر گذاره بهمین دلیل من از پارمزان استفاده کردم که طعم خوبی داره و خوب هم آب میشه.