دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

انار پلو
نویسنده : Shab Boo - ساعت ٩:٠٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٩/٢٧
 

شب یلدا به نطر من یکی از زیباترین  رسم های ما ایرانی هاست و  چی بهتر از این که این شب زیبا رو با خوردنی های متنوع و خوشمزه به یادموندنی تر کنیم! برای هر چه زیبا برگزار کردن این شب, من براتون یه انار پلوی خوشمزه آوردم که می تونه  میز شام شب یلدای شما رو رنگین  کنه! با من همراه باشین تا روش خودم رو براتون بگم!

مواد لازم:

انار دون کرده*...................................................................... حدود یک لیوان

برنج........................................................................یک و نیم الی دو پیمانه

خلال پرتقال شیرین شده **.......................................... 6-5 قاشق غذا خوری

خلال بادام و پسته........................................... از هر کدوم 2 قاشق غذا خوری

گلاب..........................................................................4-3 قاشق غذا خوری

پودر هل............................................................................ به مقدار دلخواه

زعفران دم کرده.......................................................................به مقدار لازم

روغن و نمک......................................................................... به مقدار لازم

طرز تهیه:

برنج رو که از قبل خیس کردیم داخل مقداری آب جوش می ریزم و بعد از چند دقیقه آب کش می کنیم وکنار می ذاریم.

حالا داخل یک تابه کمی روغن می ریزیم و خلال پرتقال رو کمی تفت میدیم و بعد هم بقیه خلال ها رو اضافه  می کنیم و گلاب رو هم می ریزم. بعد از یه تفت کوچیک زیرش رو خاموش می کنیم و بعد انار رو هم اضافه می کنیم و با خلال ها مخلوط می کنیم. همین که کمی مخلوط بشه کافیه.

کمی از مخلوط برای تزیین روی پلو کنار می ذاریم و بعد داخل یه ظرف مناسب ته دیگه مورد نظر رو می ذاریم و بعد یه لایه برنج و یه لایه از مخلوطمون می ریزم و هر سری هم کمی پودر هل روی برنج می پاچیم  و  کمی زعفران دم کرده هم روی برنج می ریزم. 

بعد پلوی خوشمزه مون رو دم می ذاریم. بعد از این که دم کشید با مرغ یا گوشت سروش می کنیم که البته من با هر دوش تست کردم و در هر دو حالت خوشمزه بود!

 نوش جون همگی

راستی دوستان پیشاپیش یلداتون مبارک! امیدوارم شب خوشی رو کنار عزیزانتون بگذرونین!

__________________________________________________________________

* انار بعد از دم کشیدن پلو کمی کم رنگ میشه ولی چون پلو زعفرانی هست و پر از خلال کم رنگی اون زیاد محسوس نیست. در هر حال این مقدار انار برای داخل پلو و همین طور تزیین روش کافیه ولی اگه دوست داشتین می تونین بنا به سلیقه تون زیاد یا کمش بکنین

** اگه دوست ندارین که غذا زیاد شیرین بشه, علاوه بر استفاده از انار ترش می تونین به جای این مقدار خلال پرتقال شیرین شده از نیمی از اون بهمراه کمی هویج استفاده کنین. در پست شیرین پلو قبلا توضیح دادم.