دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

فلافل برگر
نویسنده : Shab Boo - ساعت ٩:۱٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٩/٢۱
 

اگرچه که فلافل یه غذای لبنانیه, ولی خیلی جا ها طرف داره! شیوه سنتی فلافل رو تقریبا همه بلدن و انصافا هم خیلی خوشمزه ست! فقط مشکلی که من باهاش دارم اینه که باید تو  روغن زیاد سرخ شه! اما این مدلی که من امروز می خوام ازش اینجا صحبت کنم, یعنی فلافل برگر که در حقیقت فلافل تخت شده و گرد شده به شکل برگر هست, در روغن کمتری سرخ میشه و تقریبا  مثل زمانی که می خوایم کتلت یا کوکو درست کنیم روغن لازم داره! این رو هم بگم که فلافل به دلیل داشتن نخود حاوی پروتئین قابل توجه ایه و برای رژیم های گیاه خواری هم خیلی مناسبه!

مواد لازم:

نخود پخته.................................................................... حدود 400 گرم

آرد سفید..................................................... 2 قاشق غذا خوری سر پر

پیاز متوسط........................................................................... یک عدد

سیر.................................................................................... 6-5 حبه

زیره .................................................................. دو  قاشق چای خوری

فلفل قرمز *........................................................... 3-2 قاشق چای خوری

تخم گشنیز........................................................... 4 قاشق چای خوری

آب لیمو ترش تازه................................................... دو قاشق غذا خوری

نمک و روغن.................................................................. به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

نخود رو از شب قبل خیس می کنیم . روز بعد با مقداری آب می پزیم. یا این که می تونیم از کنسرو نخود استفاده کنیم. در هر حال نخود پخته رو داخل آبکش می ریزیم تا آبش گرفته شه و  با دستمال آشپز خونه خوب خشکش می کنیم. بعد به همراه بقیه مواد داخل مخلوط کن می ریزیم تا خوب همه مواد با هم مخلوط بشن. 

من  مواد خیلی له نمی کنم که هم فلافل هامون خوش رنگ و رو بشن و هم این که مواد موقع خوردن زیر دندون بیاد!!!

بعد کمی روغن رو داخل تابه گرم می کنیم و هر بار کمی از مواد را تو دست فرم می دیم و مثل برگر گردش می کنیم وبا  حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ می کنیم و با هر چی که دوست داشتیم سروش می کنیم!!!

نوش جان!!!

________________________________________________________________

* دوستان من از فلفل قرمز دانه درشت استفاده کردم که هم رنگ قشنگش در فلافل معلوم میشه و هم طعم خوبی داره. شما از هر چی که دوست دارین استفاده کنین! فقط خوشمزه ای این فلافل به اینه کمی تند باشه!