دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

اسپاگتی با سوسیس
نویسنده : Shab Boo - ساعت ٦:٥٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٦/٢۳
 

  

 

خیلی وقت پیش, یه بار یه اسپاگتی درست کردم که ازش استقبال شد  ! اون موقع ایران بودم و مامانم که زیاد اهل ماکارانی و اسپاگتی نیستن, وقتی تستش کردن خییلی خوششون اومد! این شد که دیگه این غذا رو مرتب درست کردم! روش کارم رو براتون می گم! 

 

مواد لازم:

سوسیس......................................حدودا 300/400 گرم( اگه سوسیس دودی استفاده کنین, خیلی خوش عطر میشه)

فلفل دلمه ای رنگی............... حداقل یک عدد( اگه دوست دارین می تونین چند رنگ بریزین, می تونین از هر کدوم یه نصفه بریزین)

رب گوجه فرنگی.......................................... یه قاشق پر

پاستای دلخواه............................. حدود 200 الی 250 گرم

 

پنیر گودا............................................................ چند برگ

نمک, فلفل و آویشن.................................... به مقدار لازم

روغن.......................................................... به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

 
اول پاستا مون رو داخل حدودا 2/3 لیتر آب جوشی که کمی هم شور هست می ریزیم و بعد از این که پخت ( حدودا 10 الی 15 دقیقه بعد) آبکشش می کنیم و کنار می ذاریمش. تو فاصله ای که اسپاگتی داره آماده می شه, سوسیس رو که نگینی خورد کردیم تفت میدیم و بعد فلفل دلمه ای رنگی که اونم خورد شده اضافه می کنیم و باز تفت میدیم و رب گوجه می زنیم و کمی ادویه مثل آویشن می پاشیم!
 بعد از این سوسیس ها که خوب تفت خورد خاموشش می کنیم و روی اسپاگتی مون که از قبل  درست کردیم می ریزیم و روش پنیر می ریزم و داخل فر می ذاریم تا پنیر آب بشه و اسپاگتی رو مزه دار کنه! 

 

امیدوارم شما هم درست کنین و دوست داشته باشین!