دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

کشک بادمجان لقمه ای
نویسنده : Shab Boo - ساعت ۸:٤٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/٦/٢٢
 

 

دوستای عزیزم سلام

 

بالاخره با تشویق های شما عزیزان وبلاگم رو راه انداختم.امیدوارم بتونم همواره از راهنمایی ها و تجربیات تون بهره ببرم.

برای اولین پست براتون کشک بادمجان لقمه ای آوردم. امیدوارم خوشتون بیاد!

درست کردن کشک بادمجان رو که همه بلدن. بهمین دلیل من دیگه نحوه تهیه اش رو تکرار نمی کنم. فقط برای سروش به این شکل, باید نان سیر دار درست کرد.

 

برای تهیه نان سیر دار, ما به مواد زیر احتیاج داریم:

 

ـ نان( چون می خوایم داخل فر قرارش بدیم, بهتر یکمی نرم باشه و قابلیت کمی برشته شدن رو داشته باشه مثل نان های مخصوص تست, یا نان باگت نرم )

ـ کمی کره آب کرده

ـ چند حبه سیر له شده یا رنده ریز شده

 

روش کار:

 سیر رو تو یکمی کره تفت میدیم و بعد با برس  روی نان مون می مالیم ونان ها رو توی یه سینی می چینیم و چند دقیقه توی فری که از قبل حسابی گرم کردیم و مثل تنور میمونه قرار میدیم تا روش یکمی طلایی شه.  اگه فر خوب گرم نباشه, مجبور می شین مدت طولانی تری نان ها رو تو فر نگه دارین که با این کار نان ها خشک می شین!بهمین دلیل برای این کار,من همیشه فر رو آخرین درجه میذارم.  بعد از آماده شدن نان ها, روشون یکی دو قاشق از کشک بادمجان مون رو  که از قبل آماده کردیم می ریزیم و با پیاز داغ ونعنا داغ غلیظ و کشک تزیین می کنیم.