دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

سالاد روس با پنه ( penne)
نویسنده : Shab Boo - ساعت ٢:٥٤ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/۸/۱۱
 

سالاد روس از اون سالاد هایی که در بین خیلی از ملل طرف دار داره! این سالاد در واقع  همون سالاد الویه خودمون میشه که به افتخار اولین کسی که درستش کرد یعنی جناب الیویه -Olivier-, در بین ایرانی ها به این  اسم شناخته میشه. برای سالاد روس دستورهای خیلی مختلفی وجود داره. این مدلی که دستورش رو می گم در واقع یه دستور مدرن از این سالاد هست که به جای سیب زمینی درش از پاستا اونم از نوع پنه استفاده میشه. میزان مواد نسبیه چون فکر می کنم کم و زیاد کردنش سلیقه ایه! این سالاد به دلیل داشتن لبو خیلی رنگ قشنگی پیدا می کنه و خیلی میز غذا رو مخصوصا موقعی که مهمونیه ,رنگی می کنه.

مواد لازم:

پاستای پنه........................................................... حدود 250 گرم

نخود فرنگی  ........................................ حدودا یک لیوان سر خالی

لبو خورد شده................................................................. یک عدد

پیازچه....................................................................... چند شاخه

سیر* ........................................................................... 3-2 حبه

خیار شور خورد شده.......................................... حدودا نصف لیوان

جعفری خورد شده..................................... 3-2 قاشق غذا خوری

ماست چکیده خامه ای *..................................... حدودا یک لیوان

روغن زیتون............................................................ به مقدار لازم

آب لیمو.................................................................. به مقدار لازم

نمک, فلفل............................................................. به مقدار لازم

 

روش تهیه:

اول از همه پاستا رو داخل آب جوش خوش نمک می ریزیم و اجازه می دیم تا بپزه. بعد آبکش می کنیم و کنار می ذاریم تا خنک شه.

تو این فاصله مواد سالاد مثل خیار شور, لبو, پیازچه و جعفری رو خورد می کنیم و داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم ونخود فرنگی پاستا رو که خنک شده اضافه می کنیم. حالا سس رو با مخلوط کردن ماست, روغن زیتون آب لیمو, سیر له شده و نمک و فلفل درست می کنیم و با مواد مون مخلوطش می کنیم.

بعد روی ظرف رو سلفون می کشیم و داخل یخچال به مدت حداقل 5-4 ساعت می ذاریم تا خوب جا بیافته وسس حسابی به خورد مواد بره. بعد از این که از یخچال درآوردیم, سالاد رو می چشیم و اگه سس یا هر چاشنی دیگه ای لازم داشت بهش اضافه می کنیم و مزه اش رو بالانس می کنیم و  بعد هم نوش جون می کنیم!!!

*دوستان اگه ماست چکیده خامه ای نداشتین, از مخلوط ماست و سس مایونز استفاده کنین. ماست من خودش اینقد سفت بود که روی سالاد رو هم با همون تزیین کردم و اصلا مایونز استفاده نکردم.

* این سالاد چون داخلش کمی سیر و پیازچه داره, بعد از این که جا میافته تازه مزه اصلیش مشخص میشه که خیلی خوشمزه ست!!! ولی جتما وقتی داخل یخچال میزارین, روش رو سلفون بکشین!

نوش جون همگی!!!