دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

خورشت گولاش مجارستان
نویسنده : Shab Boo - ساعت ٥:٤۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/٥/۱٩
 

خورشت ها اغلب با ذائقه ما ایرانی ها خوب جور در میان و خوردنشون کنار چلوی سفید تو سفره ایرانی همیشه  مرسوم بوده! در سطح بین الملل, یکی از خورشت هایی که اغلب ما ایرانی ها می پسندیم, خورشت گولاش کشور مجارستان هست. این خورشت اغلب با بیف یا همون گوشت گوساله درست میشه و گاهی به جز برنج با ماکارانی هم سرو میشه.  علاوه بر پاپریکای مجاری که ادویه اصلیشه, بعضی ها با هویج یا سیب زمینی هم درستش می کنن! در هر حال این روشی که من درست کردم و به نظرم خیلی خوشمزه بود! 

مواد لازم:

گوشت گوساله ( بیف).............. حدود 400 گرم

پیاز.................................................... یک عدد

سیر.................................................. چند حبه

آرد................................... یک قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای رنگی................. یک عدد کوچک

رب......................... یک و نیم قاشق غذا خوری

پاپریکا ...........................یک قاشق چای خوری

آب گوشت یا عصاره گوشت*.........به مقدار لازم

نمک, فلفل, زردچوبه و روغن....... به مقدار لازم

آب لیمو ......................................به مقدار لازم

طرز تهیه:

مثل همه خورشت ها اول پیاز رو خورده می کنیم و تفت میدیم تا طلایی شه. بعدسیر رو اضافه می کنیم و کمی زردچوبه می زنیم و گوشت رو هم اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم. بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای رو می ریزیم.

بعد روی گوشت ها آرد می پاشیم و باز کمی تفت میدیم. این آرد باعث میشه خورشت لعاب خوبی پیدا کنه.

 حالا رب رو اضافه می کنیم و باز تفت میدیم و بعد مقداری آب گوشت یا عصاره گوشت  اضافه می کنیم و بعد از این که جوش اومد, زیر خورشت  رو کم کم می کنیم و اجازه میدیم آروم آروم قل بزنه و جا بیافته!

بعد از این که گوشت ها پختن و خورشت تقریبا آماده بود وسس خوب غلیظ شده بود, نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم و در صورت تمایل کمی آب لیمو اضافه می کنیم!

اگه دوست داشته باشیم می تونیم کمی خامه ترش هم موقع سرو روی خورشت اضافه کنیم!

نوش جان! 

* دوستان من از یک عدد عصاره آب گوشت تو این خورشت استفاده کردم که به نظرم طعم خوبی بهش داده بود!