دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

اسلایس خرما با پسته
نویسنده : Shab Boo - ساعت ٢:٤٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/٤/۳۱
 

دوستای خوبم,

میگن: " زندگی گرمی دل های بهم پیوسته است/ تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است" تو این مدتی که  متاسفانه به دلیلی نتونستم اینجا سر بزنم, با پیام های محبت آمیز تون یکایک تون باعث دلگرمیم بودین! از حضور همگی تون صمیمانه ممنونم! 

این اسلایس های خرما رو تقدیم می کنم به همگی شما! امیدوارم سر سفره افطار فراموشم نکنین! 

مواد لازم:

خرمای خورد شده........................ حدود یک و نیم پیمانه شیرینی پزی

پسته خورد شده.....................................دو سوم پیمانه شیرینی پزی

آب لیمو ترش...................................................... دو قاشق غذا خوری

عسل................................................................ دو قاشق غذا خوری

آب..................................................................... دو قاشق غذا خوری

برای خمیر:

آرد.................................................................... یک و دو سوم پیمانه

شکر................................................................. دو قاشق غذا خوری

کره.............................................................. حدود سه چهارم پیمانه

آب سرد........................................................... پنج قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

خرمای خورد شده را با آب لیمو و دو قاشق آب روی حرارت متوسط میذاریم و مراب هم می زنیم تا خوب مخلوط شن.

 وقتی دیدیم از مخلوط بخار بلند شد, از روی حرارت برش میداریم و پسته و یه قاشق عسل رو بهش اضافه می کنیم.

حالا سراغ خمیر میریم.آرد و کره و شکر رو توی پروسسر میریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا ظاهرش مثل خورده نون بشه.

بعد کمی آب سرد اضافه می کنیم و باز مخلوط می کنیم تا خمیر درست شه. خمیر مون در حین لطیف بودن نباید چسبناک باشه.

حالا خمیر رو دو قسمت می کنیم و روی یه سطحی که خوب آرد پاشی کردیم با وردنه آروم  به شکل مستطیل بازش می کنیم و با چاقو اضافاتش رو مبریم و دور خمیر رو صاف  می کنیم.  بهتره که زیر خمیر کاغذ روغنی باندازیم که راحت بشه بعد حرکتش داد و یه وقت پاره نشه.

 بعد خمیر اول رو آروم با همون کاغذ روغنی داخل سینی فر میذاریم و روش  مخلوط خرما و پسته رو میریزم و با پشت قاشق صاف می کنیم. یه سانت هم از اطراف جا میذاریم.

حالا با احتیاط زیر کاغذ تکه دوم خمیر رو می گیریم و روی خمیر اولی برش می گردونیم و حسابی اطرافش رو فشار میدیم تا خوب محکم بشه. بعد آروم با یه چاقوی دندونه دار وتیز مثل چاقوی نون بری یا استیک بری,به فاصله های مساوی روش رو برش میزنیم  و با قلمو کمی شیر روش می مالیم تا تو فر طلایی شه.

و بعد هم به مدت 25 دقیقه یا کمی بیشتری تو فری که از قبل با حرارت 200 درجه گرم کردیم, قرارش میدیم تا خوب روش طلایی شه.بعد از در آوردن از تو فر در صورت تمایل با قلمو روش کمی عسل می مالیم تا براق بشه. و بعد هم با چاقو برش می زنیم!

 این اسلایس به خاطر داشتن خمیر بیسکوییتی مانند, خیلی ترد و خوشمزه هستن! امیدوارم از طعمش خوشش لذت ببرین!

نوش جان!