دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

خورشت لوبیا سفید ترکیه
نویسنده : Shab Boo - ساعت ۱:٤٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/٢/۱۳
 

امروزه غذاهای ترکیه ای همه جا طرف دارای زیادی دارن. اگرچه که کباب ترکی جز معروف ترین این عذاها هست, ولی به نظر من اکثر غذاهای ترکیه ای خوشگل و خوشمزه ان! از جمله خورشت هاشون که من هر بار واقعا از خوردنشون لذت می برم! یکی از این خورشت های خوشمزه خورشت لوبیا سفیده که یه جورایی شاید یاد آبگوشت باندازتمون !  این خورشت مدل های مختلفی درست میشه! بعضی ها فقط با گوجه فرنگی درستش می کنن, بعضی ها توش فلفل دلمه ای هم می ریزن! این مدلی که اینجا می بینین, مدلیه که تو خونه ما خورده میشه و خیلی هم لذیذ میشه!

مواد لازم:

گوشت خورشتی...................................... 350-400 گرم

لوبیا سفید.............................. یک پیمانه سر خالی پلو پز

پیاز........................................................... یک عدد بزرگ

رب گوجه فرنگی................... دو قاشق غذاخوری سر پر

آب لیموی تازه.............................................. دو سه عدد

نمک, فلفل,رزدچوبه, روغن........................ به مقدار لازم

طرزتهیه:

مثل همه خورشت ها, اول پیاز رو تفت میدیم. کمی که تفت خورد زردچوبه و بعد هم گوشت خورشتی مون رو اضافه می کنیم.

بعد که گوشت ها خوب تفت خوردن, رب گوجه رو اضافه می کنیم و باز کمی تفت میدیم.

بعد لوبیا سفید رو که بهتره از شب قبل خیس کرده باشیم, اضافه می کنیم . دو سه لیوان هم روی مواد آب می ریزیم. در قابلمه رو میذاریم تا کم کم مواد بپزن. بعد از چند ساعت و بعد از این که گوشت و لوبیا ها خوب پختن, در صورت تمایل, دو تا گوجه فرنگی رو از وسط نصف می کنیم و داخل خورشت می اندازیم تا چند قل بزنه و بپزه. 

حالا نمک و فلفل خورشت رو اندازه می کنیم و به مقداری که دوست داریم بهش آب لیمو اضافه می کنیم تا مزه خورشت بالانس شه. بعد هم زیرش رو خاموش می کنیم و با برنج زعفرونی نوش جان می کنیم!