دلیس...

یعنی خوشمزه و لذیذ!

نخود فرنگی پلو
نویسنده : Shab Boo - ساعت ۳:٠٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/٢٥
 

تو سفره ایرانی نخود فرنگی شاید بیشتر به عنوان دورچین کنار مرغ و گوشت استفاده بشه, یا داخل سوپ و سالاد هایی مثل سالاد الویه! ولی در خیلی از خانواده ها هم  با استفاده از اون لای پلو  یک غذای خیلی خوشمزه درست میشه! فکر می کنم هر خانواده ای روش خودش رو برای درست کردن این غذا داره! تو این پست من هم روش خودم رو می گم که انصافا هم غذای خوب و خوشمزه ایه!

مواد لازم:

سینه مرغ خورد شده........................................................ یک عدد

نخود فرنگی.................................................................. نصف لیوان

پیاز خلال شده.................................................................... یک عدد

سیر ریز خورد شده...................................................... دو, سه حبه

برنج.........................................................................یک و نیم پیمانه*

فلفل دلمه ای قرمز, خورد شده.................................. نصف یک عدد 

رب گوجه فرنگی.................................. یک قاشق  غذا خوری سر پر

نمک, فلفل, زرد چوبه, روغن و ادویه دلخواه................. به مقدار لازم

زعفران دم کرده......................................................... به مقدار لازم

روش تهیه:

پیاز رو خلال می کنیم و تو روغن داغ کمی تفت میدیم و بعد سیر ها رو اضاف می کنیم و باز کمی تفت میدیم. کمی زرد چوبه اضافه می کنیم و همین که کمی سرخ شده,سینه مرغ رو اضافه می کنیم . نمک, فلفل و ادویه دلخواه رو هم اضافه می کنیم و همین جور تفت میدیم و فلفل دلمه ای رو هم می ریزم.  بعد از این که کمی مرغ ها مون تفت خورد, رب رو اضافه می کنیم و کمی سرخ می کنیم . 

 بعد نخود فرنگی رو می ریزیم. چند تا قاشق آب هم می ریزیم و در ظرف رو هم میذاریم تا نخود فرنگی ها بپزن.

 

تو این فاصله برنج رو هم مثل همیشه آبکش می کنیم و بعد از این که مخلوط مرغ و نخود فرنگی آماده شد, داخل ظرف مناسبی لایه لایه از مخلوط, برنج می ریزیم و کمی هم زعفران روش میدیم و اجازه میدیم پلو خوب دم بکشه!

 

 

 

و بعد هم با هرچی که دوست داشتیم نوش جان می کنیم

_____________________________________________________

* راستش من از اون جاییکه علاقه زیادی به پلوی پر ملات دارم, ار این مقدار برنج استفاده می کنم ولی شما اگه دوست دارین می تونین مقدارش رو بنا به سلیقه تون بیشتر کنین!

 

 

 

 


 
 
کیک موز و نارگیل
نویسنده : Shab Boo - ساعت ٧:۱۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٠/۱٢
 

کیک های خونگی در کنار چای و قهوه معمولا گزینه های مناسبی برای پذیرایی عصرونه یا دسر هستن. این باعث میشه که سراغ درست کردن کیک با طعم های مختلف بریم! شاید اکثرمون کیک موزی یا کیک نارگیلی رو بارها و بارها تست کرده باشیم ولی کیکی که من امروز براتون آوردم ار هر دوی این ها درش استفاده میشه که ترکیبش فوق العاده عطر و طعم خوبی رو به کیک میده!!!این کیک خیلی خوش قلق و راحته و خیلی هم سریع آماده میشه! اینقد که من موقع درست کردنش فراموش کردم عکسی از مراحل کارم بگیرم! در ضمن موندگاری نسبتا خوبی هم داره! با من همراه باشین تا روش کارم رو بگم:

مواد لازم:

مواد خشک:

آرد…................................... یک و سه جهارم پیمانه

بیکینگ پودر…………….. یک و نیم قاشق چای خوری

شکر.........................................................یک پیمانه

پودر نارگیل ......................................دو سوم پیمانه

ما بقی مواد :

تخم مرغ....................................................دو عدد

موز ............................................ دو عدد، له شده

روغن............................................ یک سوم پیمانه

خامه ترش......................................... نصف پیمانه

وانیل........................................................... کمی

 

طرز تهیه:

قبل از هر کاری فر رو روی 180 درجه روشن می کنیم.

بعد تخم مرغ رو با وانیل  و روغن کمی می زنیم تا خوب مخلوط شه. بعد روغن، موز له شده و خامه ترش رو اضافه می کنیم و باز خوب با همزن می زنیم تا خوب مخلوط شن.

حالا تو یه کاسه آرد و بیکینک پودر رو خوب با هم مخلوط کنیم و بهش شکر و پودر نارگیل رو اضافه می کنیم و همه مواد خشک مون رو خوب با هم مخلوط می کنیم .

بعد آروم آروم  به مخلوط  تخم مرغی که زدیم اضافه می کنیم و فولد می کنیم. بعد از این که یک دست شد داخل قالب مستطیلی که کاغذ روغنی داخلش انداختیم می ریزیم. روش رو  صاف می کنیم و داخل فر که از قبل گرم کردیم میذاریم تا خوب روش طلایی شه!

حدودا یک ساعت که گذشت با یه سیخ جوبی تست می کنیم اکه خمیر به سیخ نجسبید، کیک مون حاضره! اگر نه حدودا یه ده دقیقه یک ربع دیگه ای باز زمان میدیم و دوباره تست می کنیم. به محض این که دیدیم خوبه از تو فر درش میاریم.

برای تزیین بعد از این که کمی کیک خنک شد، روش کمی عسل اب کرده می مالیم و روش پودر نارگیل می پاچیم!

خیلی کیک خوش عطریه! امیدوارم که دوست داشته باشین!